Tiesin jo lapsena, että Jumala on olemassa, mutta en kaivannut häntä elämääni. Aloin 10-vuotiaana kirjoittaa lauluja ja jo silloin sanoitukseni puhuivat etsinnästä ja kaipuusta jotain suurempaa kohtaan. Torjuin kuitenkin kaipuuni järjellä. Aloitin skeittaamisen yläasteiässä ja kunnianhimoisena ihmisenä halusin haastaa itseäni. Tyttöjä ei skeittaajissa ollut paljon, kun ensimmäistä kertaa SM-kilpailuissa järjestettiin tyttöjen sarja. Osallistuin sinne, mutta vähäisestä osallistujamäärästä johtuen sijoituksia ei annettu. Kansainvälinen Nikita Clothing kiinnostui minusta ja ryhtyi sponsorikseni. Aloin kilpailla lähinnä poikien sarjoissa. Eräissä skeittikisoissa tapasin myös nykyisen aviomieheni.

Jatkoin laulujen kirjoittamista skeittaamisen ohella ja musisoin joskus vanhempieni kotiseurakunnassa. Vaikka musiikkini ei ollut julistavaa, vaan käsitteli Jumalan etsintää pohdiskelevalla tavalla, eräs kristillinen kustantaja tarjosi minulle mahdollisuuden tehdä esikoislevyn. Tartuin tilaisuuteen ja levy julkaistiin kun olin vielä lukiossa. Musiikkiura oli lähtenyt liikkeelle, skeittaaminen sujui hyvin ja suosiota riitti. Onnistumiseni olivat muuttaneet minut itsekeskeiseksi ja näin usein läheiset ihmisetkin vain välineinä unelmieni tavoittelemiseksi. Tiesin voivani viettää poikaystäväni kanssa vaikka koko elämäni, mutta olin häntäkin loukannut monilla tavoilla.

Abivuonna ahdistukseni alkoi kasvaa. Olisin halunnut olla hyvä ihmisille joista välitin, mutta silti rikoin heitä vastaan toistuvasti valheilla ja käytökselläni. Aloin rukoilla, että Jeesus tulisi elämääni ja pysäyttäisi minut, ennen kuin jäisin yksin. Silti ajauduin yhä uudelleen samaan itsekkääseen käytökseen. Iltaisin itkin voimattomuuttani ja rukoilin uutta alkua.

Lukion jälkeen tiesin seurustelusuhteeni olevan viimeisillään ja ajattelin meidän ajautuvan eri paikkakunnille opiskelemaan. Olin rikki, koska poikaystäväni oli paras ystäväni ja olisin halunnut aloittaa elämän hänen kanssaan. Olin kesätöissä kaupassa, jossa tapasin erään tytön. Hän oli erilainen kuin kaverini, jotenkin niin puhtaan kaunis ja aito. Hänellä oli kihlasormus ja oletin heidän asuvan yhdessä. Tyttö kuitenkin kertoi että he ovat menossa syksyllä naimisiin ja muuttavat vasta sitten yhteen. Tajusin että hän on uskossa. Halusin saada muutoksen omaan elämääni! Tyttö vei minut seurakuntansa nuorteniltaan, jossa päätin kääntyä Jeesuksen puoleen.

Tuo päivä muutti elämäni. Aloin lukea Raamattua ja sain voimaa ottaa vastuuta teoistani. Poikaystäväni päätti antaa minulle mahdollisuuden ja antoi anteeksi. Tänä päivänä olemme naimisissa ja meillä on kolme ihanaa lasta. Etsin yhä Jumalaa musiikissani, mutta skeittivuodet ovat jääneet historiaan sekä hyvinä että pahoina muistoina. Ne ovat kuitenkin osa minua ja tarinaani etsijänä.

Lue ja katso lisää stooreja

Soita 040 701 2929 tai