Kotikokouksessa, murros-iässä, Jeesus tuli elämääni. Kerroin innoissani perheelleni, mitä upeaa olin löytänyt mutta, he eivät ymmärtäneet, eikä kukaan muukaan. Valmistuin koulusta ja muutin toiselle paikkakunnalle alle 18-vuotiaana, halusin kiihkeästi aloittaa oman elämän.

Olin ihmisarka. Pelkäsin kaikkia tilanteita sekä ihmisiä. Etsin vastausta miksi olen maailmassa, jossa kukaan ei oikeasti välitä minusta. Etsin hyväksyntää. Minusta tuli ”kiltti tyttö”, joka ei osannut sanoa EI. Avioiduin 21-vuotiaana. Saimme kaksi lasta. Minulla oli hyvä työpaikka ja läheiset appivanhemmat, jotka auttoivat lasten kanssa. Kuitenkin jotain puuttui, johon en tapaamiltani ihmisiltä saanut vastausta. Rukoilin kyllä iltaisin sen tutun iltarukouksen. Erosimme miltei parinkymmenen vuoden jälkeen ja minut irtisanottiin vakituisesta työsuhteesta. Kaikki, mitä olin pelännyt, tapahtui.

Eron jälkeiseen elämänjaksooni kuului identiteettini päivittäminen. Aloin käydä tanssiravintolassa. Se oli tuttua, koska olin harrastanut sitä ennen avioitumista ja siten oli helppo tutustua ihmisiin. Sain uuden työpaikan joka oli haasteellinen. Pitkien päivien lisäksi luin vapaa-ajallani työhön liittyviä dokumentteja. Sen lisäksi päivitin vuoden ammattitaitoni opiskellen iltaisin sekä viikonloppuisin. Paniikkihäiriöt, joista olin kärsinyt vuosien ajan, tihenivät. Elämässäni oli täytettä…silti jotakin puuttui.

Herra oli lähettänyt jo jonkin aikaa tielleni uskovia ihmisiä ja käsitin, että Jumala kutsuu minua uudelleen läheisyyteensä. Eräänä lauantaisena kesäpäivänä kadulla kävellessäni joku antoi käteeni traktaatin. Vilkaisin sitä ja aivan selkeästi koin hengessäni Jumalan sanovan: Eija tänään on ratkaisun paikka, palaatko luokseni? Vastasin KYLLÄ! Pelot, paniikkihäiriöt ja pelot loppuivat saman tien. Ymmärsin, että olemassaolollani oli Jumalallinen tarkoitus. Aloitin pian iltaraamattukoulun ja löysin srk-perheen, jossa olen saanut löytää Jumalan Isänäni – lämpimän ja aidon suhteen Häneen sekä Jeesuksen sovitus- että lunastustyön merkityksen omalla sekä jokaisen ihmisen kohdalla.

Lue ja katso lisää stooreja

Soita 040 701 2929 tai