Synnyin Etelä- Italiassa katoliseen perheeseen. Uskonto liittyi elämään monin tavoin. Kävin kirkossa vanhempieni kanssa, ja koulussa opettajina oli nunnia. Nuorena hakeuduin taiteilijapiireihin ja etsin elämälleni suuntaa ja tarkoitusta filosofiasta ja uususkonnoista.

Asuessani Saksassa minulla todettiin vakava maksasairaus: koirien välittämä ekinokokkoosi. Maksani oli täynnä heisimatoihin kuuluvan loisen aiheuttamia kystia. Niitä leikattaessa tapahtui hoitovirhe, ja kystien sisällä olevat lukemattomat loiset pääsivät leviämään. Olin kuoleman partaalla. Silloin näin Jumalan, joka sanoi minulle: ”Sinä et kuole.” Lääkärit olivat sitä mieltä, että minulla on elinaikaa enintään viisi vuotta. Minut siirrettiin Italiaan, jossa tautia osattiin hoitaa hyvin. Pääsin sairaalasta pitkän hoitojakson jälkeen, mutta kystat jäivät maksaani.

Olin Saksassa tavannut tulevan vaimoni, suomalaisen Astan. Perustimme perheen Milanoon. Asta kohtasi siellä suomalaisen evankelistan, jonka johdattamana hän tuli uskoon. Asta oli väsynyt italialaiseen elämänmenoon ja muutti Suomeen, Riihimäelle. Tulin muutaman kuukauden kuluttua perässä viisivuotiaan tyttäremme kanssa. Suomi tuntui niin kylmältä ja tapahtumaköyhältä ja suomen kieli niin vaikealta, että en viihtynyt täällä ollenkaan. Asta ei kuitenkaan halunnut palata Italiaan.
Asta kävi raamattupiirissä, ja minäkin menin mukaan. Tutustuin uskoviin ihmisiin, jotka auttoivat meitä monin tavoin. He pyysivät meitä lähtemään mukaansa Sanan ja rukouksen iltaan. Siellä sain jättää elämäni Herran Jeesuksen Kristuksen hoitoon. Avioliittomme eheytyi ja lähdimme raamattukouluun. Asuttuamme monilla paikkakunnilla Suomessa palasimme vajaa kymmenen vuotta sitten takaisin Riihimäelle.

Monet tuntevat minut valokuvaajana ja taiteilijana. Viime vuosina olen keskittynyt fresco strappo -tekniikkaan, jonka välityksellä tuon usein esille hengellisiä aiheita ja symboliikkaa. Israel on sydäntäni lähellä, ja voitin Karmel- yhdistyksen Israel Inspiration taidekilpailussa ensimmäisen palkinnon.

Minun on helppo tutustua uusiin ihmisiin niin taiteilijapiireissä kuin muutenkin ja olen saanut välittää evankeliumin monelle ihmiselle. Lääkärien elinaikaennusteesta huolimatta olen elänyt maksasairauteni diagnoosin jälkeen nyt jo kolmekymmentäviisi vuotta. Jumala on näin vastannut rukouksiin minun terveyteni puolesta. Sairaus ei ole kokonaan parantunut vaan on vaatinut silloin tällöin hoitojaksoja sekä avohoidossa että sairaalassa. Kiitän Herraa elämän lahjasta!

Lue ja katso lisää stooreja

Soita 040 701 2929 tai